Rólunk   Hírek   Kutyák   Kölykök   Képtár   Elérhetőség   Linkek magyar English
 
Rólunk

Az állatok iránti szeretetem már egészen kis koromban megmutatkozott. Életem egyik célja, hogy kutyákkal foglalkozhassak.

Az első kutyusom Gina, egy rövöd szőrű magyar vizsla, akit 13 éves koromban kaptam. Gina egy tűzrőlpattant leányzó volt fiatal korában. Az agility kutyás sport nagyban segített lekötni lankadatlan energiáit. Neki köszönhetően sok jóbarátot szereztünk az edzéseken. Ma már 13 éves és boldog nyugdíjas éveit tölti.

Az angol szetter szerelem volt első látásra! Meglátni és beleszeretni.

Első szetterem 2000-ben vettem, ő volt Kitty. Kitty egy nagyon kedves, kicsit különc egyéniség volt. Nagy fájdalmamra, ostoba emberek miatt 4 éves korában más gazdihoz kellett kerülnie.

2002-ben Ardeleán Ágnesnek köszönhetően került hozzám Lújza (Spotted.Sphinx Legeslegszebb Lina). Ő egy mimóza lelkű kutyus volt, teli szeretettel. Meglepő módon távol állt a rosszalkodástól. Mivel nem szerette a kutyakiállítások forgatagát, nem is erőltettem.

Első alom kennelünkben 2006-ban született. A mai napig életem legborzasztóbb és egyben legboldogabb napja volt az. A szülés közben fellépő orvosi komplikáció következtépen sajnos elveszítettük Lújzát, de kaptam öt csodálatos babát. Ebből az alomból megtartottam egy kislányt, Lottit (Naughty Hunter Ashford).

Lotti teljesen ellentéte édesanyjának. Hihetetlen önbizalommal rendelkező, csintalan, vagány kutyus. Nagyon szépen fejlődött és sok szép kiállítási eredményt értünk el. Bízom benne, hogy a tenyésztés terén is hozzásegít majd megvalósítani elképzeléseimet.

Feladatomnak tartom, hogy kennelemben egészséges, típusában teljes és kiegyensúlyozott kutyusok szülessenek. Ezért kutyáink családtagként élnek otthonunkban, rendszeres mozgást biztosítunk számukra, vadászképességeiket edzük és rengeteg szeretetet adunk nekik, így teszik ők is boldoggá mindennapjainkat.

Remélem elnyeri tetszését weblapunk, és mihamarabb visszalátogat. Ha bármilyen kérdése lenne írjon bátran a ginasorsi@freemail.hu e-mail címre.

Kellemes böngészést kívánok!

 

Balla Orsolya

 
Vendégkönyv